אם הגעתם לעמוד הזה כנראה שקיבלתם החלטה למצוא חברת פיתוח אפליקציות שתהיה השותפה שלכם.
בשביל זה אנחנו פה, השותף הטכנולוגי שלכם, 42 עובדים וצוותי פיתוח מומחים בפיתוח אפליקציות בטכנולוגיות PWA, Flutter והיבירדיות אשר יהפכו את הרעיון שלכם לאפליקציה להצלחה בינלאומית!

אלמנט עיצובי אייקון שממחיש אבטחת מידע למובייל

החלטה לפתח אפליקציה היא גדולה ומשמעותית, במהלך התהליך עולות שאלות רבות ומורכבות. על מנת לעזור לכם לקבל את ההחלטות הטובות ביותר עבור הארגון שלכם, ריכזתי שאלות ותשובות בנוגע לטכנולוגיות הפיתוח השונות והדרך לבחור את חברת פיתוח האפליקציות המתאימה לכם.
קצת עלינו, לפני שמתחילים – Y&A היא בית תוכנה המוביל בישראל, בעלי ניסיון של יותר מ 12 שנים. החברה מתמחה בפיתוח אפליקציות ומערכות מורכבות עבור חברות גדולות וגם סטארטאפים  לחברה יש חברת בת בשם pitangoUX, אחת החברות המצליחות ביותר בעולם עיצוב חווית משתמש. השילוב העוצמות של פיטנגו UX ויכולות הפיתוח של Y&A הם הארובה שלך להצלחה !

אז התחלתם לחפש בגוגל, לשאול מכרים ולחקור את נושא פיתוח האפליקציות, אנו מאמינים שהבנתם שיש לא מעט החלטות המלוות את התהליך, בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! לעשות סדר ולהסביר את השלבים בתהליך פיתוח האפליקציה שלכם. מתחילים…

התרשמנו מספיק, רוצים תכל'ס לראות – תיק עבודות

בואו נשוחח על הפרוייקט שלכם

מלא את הפרטים בטופס הבא ונחזור בהקדם האפשרי
אפשר גם להתקשר אלינו: 09-773-4300 או לכתוב מייל: office@yna.co.il

שם מלא

טלפון

דוא"ל

החלטתם לפתח אפליקציה, איך מתחילים?

תחילתו של כל פיתוח אפליקציה מתחיל בשאלה: מה השימוש של האפליקציה? על איזה צורך היא עונה? איזה ערך היא מעניקה למשתמשים ואיך היא מגשימה אותם. איך בונים אפליקציה שיוזרים יבינו אך להתמצא בה בפעם הראשונה ויפיקו מכך תועלת והכי חשוב, איך גורמים לאותם יוזרים לחזור ולהשתמש באפליקציה.
על מנת לענות על השאלות האלו ולהגדיר את הפרויקט שלכם בצורה נכונה, ניפגש לשיחה, נדבר קצת ונכיר.

אוקי, נפגשנו והחלטנו להתחיל את הפרויקט, מה עכשיו?

בשלב הראשון פגישת התנעה – אחת הפגישות החשובות בתהליך. בפגישה זו מתכנסים כל הגורמים אשר מעורבים בפרויקט, שלנו ושלכם. אנו נציג את מהלך הפרויקט ולוחות הזמנים.  בשלב זה חשוב לגייס את הארגון שלכם לתהליך ולהשקיע בו את כל המשאבים הנדרשים. ואל תשכחו! בסוף התהליך תהיה לכם אפליקציה, חדשה, מותאמת ומדהימה לחזון שלכם כמנהלים ויזמים..

איך נדע שאתם מכירים את עולם התוכן שלנו?

לאחר ניסיון של יותר מעשור, ליווי ופיתוח של מעל ל-500 פרויקטים בתעשיות שונות ומגוונות כמו: הייטק, פיננסים, ביטוח, רפואה, אקדמיה ועוד. יש סיכוי גדול שאנחנו כבר מכירים את עולם התוכן שלכם.
אבל, גם במקרה ולא, צוות מקצועי בחברת  ui שלנו, pitangoux, ישמח ללמוד ולחקור עולם תוכן חדש לגמרי. הסטודיו שלנו מיומן ומקצועי בביצוע מחקרי שוק בארץ ובעולם, כך נלמד מי הם המתחרים שלכם, מי קהל המטרה ומה ההתנהגות שלהם. בנוסף, ניפגש גם עם מנהלי המוצר שלכם ונדבר על נושאים מקצועיים וטכנים ספציפיים יותר.
למידת עולם התוכן הוא אחד השלבים האהובים עלינו בתהליך הפיתוח, אנו מאמינים שלמידה והכרה של עולם התוכן בצורה עמוקה ומקצועית מאפשרת לנו להגיע ל"פיצוח" הפרויקט שלכם ופיתוח אפליקציה מותאמת עבורכם.

מה עם אפיון האפליקציה, גם בזה תוכלו לעזור לנו?

בוודאי! אפיון האפליקציה הוא שלב חשוב והכרחי על מנת לעבור לשלב הפיתוח. כאשר מדברים על אפיון יכולות להיות קצת אי הבנות, אז בואו נסביר על זה.
יש אפיון ראשוני שהוא כולל תיאור מטרות, מבנה תבניות ראשוני והסבר על תהליכים, באמצעות אפיון כזה נוכל להבין בצורה יותר טובה מה היא מהות האפליקציה שלכם. אבל על מנת לפתח אפליקציה בצורה איכותית עלינו לבנות מסמך אפיון מקצועי. תהליך גיבוש של מסמך אפיון אורך כחודש ( תלוי בגודל המערכת ) ובסופו תקבלו מסמך wireframe, בו יהיו כל תבניות המרכזיות באפליקציה, תסריטי ליבה בהתאם לפרסונות השונות והתייחסות לאתגרים הטכנולוגיים.

אפיון אפליקציה, למה זה כל כך חשוב אתם שואלים? תהליך האפיון מאפשר לכם לבחון היטב את תהליכי הליבה של האפליקציה, יחד איתנו נוכל לשלוט בתקציב הפיתוח שלאחר מכן. אפיון איכותי שווה הרבה כסף ולילות ללא שינה.

אם כבר כתבנו אפיון?

כל עוד האפיון עונה על הדרישות המקצועיות שלנו, נפתח על בסיסו את האפליקציה. אנחנו תמיד מאפשרים ללקוחות שלנו לעשות את ההחלטות הנכונות ביותר עבורם.

עיצוב גרפי הוא גם חלק מהתהליך?

כמובן שכן, הקמנו לשם כך חברה ייעודית בשם פיטנגו UX המתמחה בעיצוב אפליקציות, ומערכות מורכבות. כחלק מהצוות אשר ילווה אתכם בפרויקט יש 2-3 מעצבים מקצועיים שחיים ונושמים את עולם הדיגיטל. אנחנו בטוחים שתאהבו את העבודות שלהם, אתם מוזמנים להציץ בתיק עבודות.

יש לנו מעצב בחברה, זה בסדר אם רק תבצעו את הפיתוח?

אתם יכולים לעצב בעצמכם את האפליקציה ואנחנו רק נבצע את פיתוח האפליקציה. אנחנו מאוד גמישים ומאפשרים רק פיתוח, רק עיצוב או גם וגם. בכל מקרה, יש לנו מעצבי ux/ui מקצועיים אשר ישמחו לעזור ולתרום מהניסיון והידע המקצועי שלהם לעיצוב האפליקציה שלכם.

באיזו טכנולוגיה אתם מפתחים?

שאלה מצוינת! במשך השנים התפתחו טכנולוגיות שונות, כל אחת מהן מתאימה לסוג אפליקציה שונה, לסוג תוכן שונה וכמובן, יש חשיבות רבה למשאבים שהלקוח רוצה להשקיע בפיתוח האפליקציה.

לפני שאסביר על הטכנולוגיות ועל הבחירה ביניהם, חשוב לי לתת המלצה קטנה- בחירת הטכנולוגיה היא אולי השלב הכי חשוב בפיתוח האפליקציה, ההחלטה צריכה להתבצע לאחר תכנון, אפיון ובחינת האפליקציה על כל צדדיה. בחירת טכנולוגית פיתוח לא נכונה תשפיע על טיבה של האפליקציה, עיכובים בתהליך הפיתוח ובמשך החיים שלה. דבר נוסף בעל השפעה על הצלחת האפליקציה הוא עיצוב ux/ui, ממשק משתמש מעוצב ומזמין הוא הדרך הקלה ביותר להשאיר את המשתמשים באפליקציה שלכם.
אחת הטכנולוגיות שאנו משתמשים היא פיתוח אפליקציות Native custom made, כלומר עבודה על קוד פתוח php בסביבת laravel. טכנולוגיה זו מאפשרת לנו לפתח ללא כל מגבלה, כל מה שאתם צריכים.
כיום יש טכנולוגיות נוספות המאפשרות להפוך את תהליך הפיתוח למהיר יותר, מאפשר חיסכון במשאבים וכמובן מותאם לצרכי הלקוח.

פיתוח אפליקציות היברידיות

אפליקציה היברידית מאפשרת גישה לקהלים רבים, התנהלות נוחה יותר בתהליך הפיתוח וכמובן, חיסכון בזמן ומשאבים יקרים. איך עושים זאת? פיתוח קוד ליבה אחד.
הטכנולוגיה ההיברידית מאפשרת לפתח קוד על גבי שפות WEB המוכרות והנוחות ובעצם "עוקפת" את ההתאמה למערכות ההפעלה השונות (Android , IOS).

למי זה מתאים? לקוחות אשר רוצים השקה מהירה יותר, התאמה למערכות הפעלה רבות, אפשרות לעדכון והוספת פיצ'רים לאפליקציה בקלות וללקוחות אשר מוגבלים בזמן או תקציב.

פיתוח אפליקציות PWA

אם תבחרו בפיתוח בטכנולוגית PWA תקבלו אפליקציה  מעולה, שמתפקדת כמעט כמו נייטיב + אתר מעוצב בהתאם, נשמע מדהים לא? טכנולוגיה זו מאפשרת לאתרי אינטרנט "להתנהג" ממש כמו אפליקציות.
אפליקציית PWA מאפשרת קידום אורגני וממומן באותם הכלים של אתרים רגילים, אפשרות לשימוש גם במובייל וגם ב Web, שליחת התראות למשתמשים ועוד ועוד.

למי זה מתאים? לקוחות אשר רוצים להעניק למשתמשים שלהם חווית משתמש של אפליקציה, אך לא רוצים להשקיע בפיתוח אפליקציה נפרדת או לא רואים בכך צורך.

פיתוח אפליקציות Flutter

טכנולוגיה חדשנית של גוגל אשר מאפשרת פיתוח Cross Platforms במהירות שיא, מפתחים בסיס קוד אחד אשר מקבל קימפול (תרגום קוד) בהתאם לפלטפורמה שעליו רוצים לפתח.
המטרה של Flutter היא לספק פיתוח Native מהיר בעל התאמה מובנית לכל מערכת הפעלה, במתן דגש על ממשקי משתמש נוחים ויפים.

למי זה מתאים? לקוחות שרוצים פיתוח Native מותאם אישית ברמה הגבוהה ביותר וללא פשרות, אך בנוסף מבינים את היתרונות של פיתוח חוצה פלטפורמות.

אתם גם כותבי תוכן?

ההתמחות שלנו היא בצד העיצוב ux/ui והפיתוח, אנחנו לא כותבים את התוכן.
נוכל לחבר אותכם מול ספקי תוכן, צילום והפקות רבים.

כמה זמן לוקח להשיק את האפליקציה?

פרויקט ממוצע של פיתוח אפליקציה לוקח בן 4-6 חודשים, כמובן שיש תלות רבה בשיתוף הפעולה איתנו.
אנו יודעים שבארגונים גדולים קבלת החלטות היא תהליך אשר לוקח זמן, אך בכל אופן אנו מעודדים את לקוחותינו לגייס את כל הכוחות והמשאבים על מנת לקדם את הפרויקט ככל הניתן.

למה לבחור בכם?

ראשית תבחרו בחברה שלא מבוססת על 2-3 אנשים. פרויקטי פיתוח אפליקציה עשויים להיות מאתגרים ביותר. הסיכוי שתקבלו מענה מלא לכל האתגרים בחברה גדולה וחזקה טכנולוגית הוא גבוהה יותר.
ב Y&A, חברה גדולה שלמעלה מ 40 עובדים, יש צוות פיתוח גדול ומנוסה שיכול לתת מענה כמעט לכל אתגר. ניסיון ספציפי בפיתוח אפליקציות הוא קרדינלי. ל Y&A נסיון במספר רב של אפליקציות שרצות שנים בחברות ויזמים.
הכי חשוב זו כימיה אישית עם הצוות. בסופו של דבר אתם תעבדו עם הצוות הזה, כתף לכתף, וחשוב שתהיה תקשורת טובה ומקצועית.

פיתוח אפליקציה הוא תהליך אשר מושקע בו זמן, כסף ומשאבים רבים, הוא מלווה בהרבה שאלות, התלבטויות,וכמובן, התרגשות. בחירת השותפים לתהליך הפיתוח משפיע באופן ישיר על ההצלחה האישית שלכם ולכן אנחנו בטוחים שלא תרצו להתפשר על אף פרט בו!

footer footer

רוצים לשמוע עוד?

מלאו את הפרטים בטופס הבא ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
אפשר גם להתקשר אלינו: 09-773-4300 או לכתוב מייל: office@yna.co.il

*שם מלא

דוא״ל

מספר טלפון

שאלות ותשובות – פיתוח אפליקציות

כמו כל פרויקט, גם פיתוח אפליקציה מתחיל בבניית מסמך אפיון שהוא בעצם מסמך wireframe, בו יהיו כל תבניות המרכזיות באפליקציה, תסריטי ליבה בהתאם לפרסונות השונות והתייחסות לאתגרים הטכנולוגיים.
כמובן שכן, אפילו הקמנו לשם כך חברה ייעודית בשם פיטנגו UX המתמחה בעיצוב אפליקציות, ומערכות מורכבות. כשאנחנו מדברים על מוצר דיגיטלי כגון אפליקציה, חוויית משתמש טובה היא למעשה תנאי סף לשימוש במוצר. כולנו מתקינים אפליקציות על בסיס יום יומי ומצפים לעיצוב מוקפד וסטנדרט חוויתי גבוה.
אין תשובה חד משמעית, זה מאוד תלוי בפרויקט. בגדול, אפליקציה יכולה לעלות לכם בעלות המתחילה בכ-100,000 שקלים והיא יכולה להגיע גם לעלות של כ-300,000 שקלים. טווח המחירים הזה משקף למעשה את מורכבות פיתוח האפליקציה, הדרישות והציפיות שלכם, מספר השעות שעבד צוות המפתחים, מספר אנשי הצוות וכדומה.
במשך השנים התפתחו טכנולוגיות פיתוח שונות ביניהן פיתוח Native, פיתוח היברידי, PWA ו Flutter. כחלק מליווי הפרויקט אנו נתאים את טכנולוגיית הפיתוח לסוג ומבנה האפליקציה.
פרויקט ממוצע של פיתוח אפליקציה לוקח בן 4-6 חודשים, כמובן שיש תלות רבה בשיתוף הפעולה איתנו.
מענה על כמה שאלות חשובות יספיקו על מנת לפתח את הרעיון שלכם לאפליקציה: מה השימוש של האפליקציה? על איזה צורך היא עונה? איזה ערך היא מעניקה למשתמשים ואיך היא מגשימה אותם.